Estetika

Cfare Ofrojme

Shërbimet e Estetikes

Mirësevini në qendrën tonë estetike! Ne ofrojmë shërbime të ndryshme të estetikës për të ndihmuar klientët tanë të ndihen të freskët, të rinj dhe të sigurtë në lëkurën e tyre. Me një staf të kualifikuar dhe të përvojshëm, kemi për qëllim të ofrojmë shërbime të personalizuara dhe të cilësisë së lartë për të kujdesur për nevojat e individëve të ndryshëm.

Tel 068 21 20 387

Depilim

  • Total Trupi
  • Krahët
  • Këmbët
  • Sqetulla
  • Bikini

Thonj

  • Manikyr
  • Manikyr xhel
  • Thonj me tipsa
  • Pedikyr
Galeria e Imazheve

Punët Tona