Parukeria

Cfare Ofrojme

Shërbimet e Parukerisë Tonë

Mirësevini në parukerinë tonë të specializuar! Ne ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve të parukerisë për të përmirësuar pamjen tuaj dhe për t’ju bërë të ndiheni më të sigurtë dhe më të bukur. Me një staf të kualifikuar dhe një mjedis të rehatshëm, ne jemi të angazhuar për të ofruar shërbime të shkëlqyera dhe për të kujdesur për kërkesat e individëve të ndryshëm.

Tel 068 21 20 387

Parukeria

 • Krehje
 • Prerje
 • Onde
 • Stilim

Make Up

 • Make Up natyral
 • Make Up profesional
 • Qerpik

Lyerje

 • Lyerje rrënje
 • Lyerje përgjithshme
 • Ombre

Trajtim Floku

 • Olaplex Treatment
Galeria e Imazheve

Punët Tona